Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK

Gislaved autobanden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Gislaved all season banden, Zweeds ervaring voor Nederlands wegdek

Gislaved is een van de grotere bandenproducenten uit Zweden. Het merk werd al in 1893 opgericht, waarmee het een van de oudste bandenfabrikanten ter wereld is. Er werd hard gewerkt aan het expanderen van het marktaandeel over heel Scandinavië en de Gislaved banden vonden gretig aftrek. Daarmee speelde het merk zich ook in de kijker van de grotere bandenfabrikanten. In 1992 werd Gislaved vervolgens overgenomen door Continental, waardoor meer mogelijkheden ontstonden en meer kennis in het bedrijf aanwezig was. Dit is goed te zien vaan de Gislaved all season banden die door heel Europa verkocht worden. Zij staan bekend om de sterke prijskwaliteitverhouding met scherpe prijzen en goede prestaties waardoor het een sterke keuze is voor mensen die hoge eisen stellen aan de banden voor hun auto.

Gislaved all season banden vergelijken met bandenlabel

Het internet maakte het al makkelijker om banden te vergelijken en te bestellen voor elke auto. Sinds het moment dat alle banden voorzien moeten zijn van een Europees bandenlabel, is het nog veel makkelijker geworden. Aan de hand van het bandenlabel kun je banden vergelijken op basis van het brandstofverbruik (de rolweerstand), de grip op natte wegen en het geluid dat de banden maken. In onze shop zie je het bandenlabel per band direct in beeld staan, samen met de prijzen van de verschillende banden zodat het vergelijken nog veel makkelijker geworden is. Let er wel op dat de prestaties van de banden bepaald worden door de juiste bandenspanning. Aangezien de juiste spanning ook zorgt voor een langere levensduur is het aan te raden om minstens eens per maand de druk in de banden op te meten en indien nodig aan te passen.

Gislaved all season banden, kwaliteit in huis

Gislaved all season banden zijn een sterke keuze voor de mensen die niet elk seizoen de banden willen wisselen, maar die wel zeker willen weten dat de banden blijven presteren. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we zelfs een lijst met lokale servicepartners beschikbaar gemaakt. Je kunt direct de montage van de banden regelen wanneer je de banden in de shop bestelt. Op die manier weet je zeker dat je binnen de kortste keren kunt profiteren van de aankoop die je gedaan hebt – en het scheelt je zoeken naar een garage die de banden wil monteren. Wanneer je goede service wilt met een breed aanbod aan banden en goede prijzen, dan kies je uiteraard voor de banden van banden-guru.nl.