We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus
zoeken naar banden
Breedte
Hoogte
Diameter
Reifen Finden
Lees de waarden op de huidige band 

Op autotype
Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Zomerbanden zijn banden die je in het voorjaar onder je auto kunt laten monteren. Ze zijn gemaakt van een speciaal soort rubber dat goed bestand is tegen de hogere temperaturen in de zomer. Winterbanden hebben rubber op het loopvlak dat flexibel blijft bij temperaturen onder de 7 graden. Bij hogere temperaturen worden deze banden stugger zodat je minder goed contact met de weg hebt. Goede zomerbanden zijn gemaakt van rubber dat juist flexibel wordt bij temperaturen hoger dan 7 graden zodat je meer grip op de weg houdt. Het is aan te raden om zomerbanden te gebruiken tussen april en oktober en om daarna weer winterbanden op je velgen te zetten. Naast de rubbersamenstelling verschillen zomerbanden en winterbanden ook qua profieldiepte en profielblokken. Winterbanden hebben inkepingen in de profielblokken: de lamellen. Hiermee krijgt de band veel aangrijpingspunten op het wegdek, wat erg handig is op sneeuw en nat wegdek. De zomerband heeft geen lamellen waardoor deze band maar één aangrijpingsvlak op het wegdek heeft. Daarnaast de profieldiepte van een winterband dieper dan dat van een zomerband. Dit zorgt dat de winterbanden beter grip kunnen houden op een gladde of besneeuwde ondergrond wat zorgt voor meer veiligheid op de weg.

Nieuwe zomerbanden? Bestel ze online met gratis verzending!

Wil jij ook weer nieuwe zomerbanden op je velgen zetten? Bestel ze dan online in onze uitgebreide shop met autobanden. Wij hebben banden van o.a. Michelin, Goodyear, Continental en Vredestein uit voorraad leverbaar zodat je je nieuwe autobanden snel in huis hebt. Gebruik je bandenmaat om de autobanden te vinden die het beste passen bij jouw velgen en kies de zomerbanden die passen bij je auto en je budget. Kies je favoriete merk: Michelin, Goodyear, Continental of Vredestein en bestel je favoriete band op www.banden-guru.nl. Wij verzenden je zomerbanden gratis naar je huisadres of naar één van onze montagepartners in de buurt. Goede autobanden bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.