We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Stalen velgen

Hier kunt u stalen velgen voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en bestelwagens vinden.

De levertijd is ongeveer 10 werkdagen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen indien een vertragingen in de levering optreedt.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Stalen velgen kunnen tegen een stootje

Stalen velgen zijn velgen voor je auto die gemaakt zijn van staal. Door het staal zijn deze velgen zwaar en kunnen ze goed tegen een stootje. Ze worden meestal gebruikt samen met winterbanden omdat stalen velgen goed bestand zijn tegen de inwerking van strooizout. Bovendien deuken stalen velgen niet zo snel in als je auto over de sneeuw tegen de stoeprand aan glijdt. Dat is een reden waarom je aluminium velgen meestal in combinatie met zomerbanden ziet. Op www.banden-guru.nl is bijna alles mogelijk als het gaat om stalen velgen. Bestel bij ons losse stalen of lichtmetalen velgen zonder banden of combineer ze met een set winterbanden, zomerbanden of all season banden naar keuze. Zoek ze op met de gegevens van je auto en de maat van je velgen. Met onze velgen configurator zie je dan snel hoe je nieuwe stalen velgen er straks uit zien onder je auto.

Stalen velgen bestel je het voordeligst online

Bestel je nieuwe stalen velgen online en profiteer van onze gunstige prijzen, gratis verzending vanaf 2 banden en onze montageservice. Combineer onze autobanden met je favoriete stalen velgen zodat je auto een persoonlijk tintje krijgt. Welke autobanden je ook gebruikt met je stalen velgen, het maakt niet uit. Als je bij ons stalen velgen koopt, dan kun je desgewenst je winterbanden meteen mee bestellen. Zo maak je je eigen wielset voor de winter waarmee je door de sneeuw kunt rijden. Maak ook gebruik van onze montageservice als je je banden en velgen snel wilt omwisselen. Dankzij ons grote netwerk zit er altijd wel een garage in de buurt waar je je stalen velgen en winterbanden kunt laten monteren.