We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Banden voor klassieke auto´s

Banden voor klassieke auto's koop je gewoon online

Banden voor klassieke auto's zoals oldtimers zijn anders dan de gewone standaard autobanden. Oldtimer banden zijn banden voor auto's die ouder dan 25 jaar zijn en geproduceerd zijn tussen de jaren '30 en jaren '80. De banden voor klassieke auto's die je vandaag de dag koopt, zijn nieuwe banden die dezelfde uitstraling hebben als de originele banden die oorspronkelijk op je auto zaten, maar dan met modern comfort. Denk bijvoorbeeld aan banden met een witte streep aan de zijkant. Die passen bij de velgen van je classic. Op www.banden-guru.nl kun je terecht voor banden voor klassieke auto's. Zoek met je bandenmaat en onze zoekfunctie meteen de juiste oldtimer banden voor je klassieke auto op en bestel ze online.

Banden voor klassieke auto's bestel je gewoon online

Ook je oildtimer banden kun je gewoon online bestellen voor een prima prijs. Bestel online 2 of meer oldtimer banden in onze shop en je hoeft geen verzendkosten te betalen. We leveren gratis je oldtimer banden af bij je huis of bij een montagepunt wat je zelf uitkiest. De montage bestel je gewoon direct mee als je je banden afrekent. Heb je nog vragen over een oldtimer band of over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.