Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Controleer de bestelstatus  

Barum banden

Dat Barum banden een volwaardige speler is tussen de vele verschillende bandenmerken, blijkt wel uit het feit dat deze van oorsprong Tsjechische bandenfabrikant tegenwoordig deel uitmaakt van de groep Continental. Barum is een grote naam in de bandensector geworden. Het merk heeft sinds de oprichting in 1931 veel ontwikkeling doorgemaakt en mag vandaag de dag gerekend worden tot de toonaangevende betaalbare merken in de bandenbranche. Jaarlijks worden er in Tsjechië zo'n 13 miljoen banden geproduceerd. Doordat Barum ook banden voor vrachtwagens en tractoren maakt, is er in de loop der jaren erg veel ervaring opgedaan in de toepassing van diverse profielen en verschillende soorten banden die gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende soorten terrein. Al deze ervaring heeft er toe geleid dat Barum banden in de personenauto-industrie veel techniek uit ondervinding heeft kunnen benutten.  

Als moderne bandenproducent, veroverd Barum zich momenteel moeiteloos een plek tussen andere wereldspelers van formaat. Onder de vele aanbieders van betaalbare banden, trekken Barum banden zeker de aandacht als het gaat om de verhouding tussen kwaliteit en prijs. Bovendien is Barum er als eerste bandenfabrikant buiten de Europese Unie al in 1997 in geslaagd om de ISO 14001 én de EG 1836/93 te verkrijgen zodat het er bij Barum qua milieueisen ook prima voor staat.  

In verschillende professionele tests, komen de banden van Barum bovengemiddeld naar voren waarbij de grote levensduur en gunstige prijs beslist opvallend genoemd mogen worden. Zo kwam In de winter van 2011/2012 de Barum Polaris 5 (195/65R15T) met een dikke drie sterren uit de test van de ANWB.

Betalingsmethoden

© 2019 by banden-guru.nl
Een aanbieding van Delticom AG