Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
/


Ons aanbod voor Pneumant Zomerbanden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Pneumant zomerbanden – betaalbare banden, gemaakt in Europa


Pneumant zomerbanden – betaalbare banden, gemaakt in Europa

Weet jij hoe het bedrijf wat Pneumant zomerbanden maakt ooit begonnen is? Ondanks dat de naam wat Frans aandoet, is Pneumant een oer-Duits merk. In 1906 werd het bedrijf opgericht als onderdeel van de Deutsche Kabel Werke. In 1922 werd de bandenafdeling een zelfstandige fabriek onder de naam DEKA Pneumatik GmbH. In 1946 werd de fabriek omgedoopt tot de Riesa bandenfabriek. Deze fabriek ging vanaf 1959 onder de nieuwe merknaam Pneumant banden maken. In het begin hield Pneumant zich bezig met het coveren van banden en het maken van nieuwe banden.

In 1968 werden alle bandenfabrieken in de DDR samengevoegd tot één grote bandenfabriek die alle banden voor Oost-Duitsland en daarbuiten produceerden. De productie bereikte in 1984 ongeveer 2,2 miljoen banden per jaar. Na het verdwijnen van de Muur veranderde er veel in het voormalige Oost-Duitsland toen alle staatsbedrijven werden opgeheven. Zelfstandige bedrijven werden opgericht, waaronder de Pneumant Reifen & Gummi Werke GmbH. Dit bedrijf werd in 1995 eigendom van een dochteronderneming van Dunlop en omgedoopt in Pneumant Reifen GmbH . In 2012 kondigde Dunlop aan te gaan stoppen met de productie van Pneumant banden, om deze vervolgens in 2015 weer te hervatten.

Pneumant zomerbanden

Zoek je ook een paar Pneumant zomerbanden om je winterbanden mee te vervangen? Dan ben je bij www.banden-guru.nl aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we Pneumant banden zoals de Pneumant HP4 uit voorraad leverbaar. Je kunt snel zoeken in ons uitgebreide assortiment door gebruik te maken van onze zoekfunctie. Hiermee zoek je met je bandengegevens razendsnel de juiste autobanden op Bekijk gerust onze prijzen en je zult zien dat onze banden een uitstekende prijs hebben. Kijk ook even naar onze verlaagde prijzen voor completen sets van 4 zomerbanden. Je kunt in onze shop bestellen waar en wanneer je maar wilt, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Gewoon bestellen wanneer jou dat past, dus ook op zondag of 's avonds. Je kunt met een bezoek aan onze shop ook meteen nieuwe aluminium velgen bestellen en de montage ook meteen regelen voor een lage prijs. Zo bespaar je nog eens extra tijd omdat je niet allerlei adressen hoeft langs te gaan. Gewoon met een paar klikken bestellen en laten afleveren. Complete wielsets of bandensets worden door ons gratis thuis bezorgd of rechtstreeks afgeleverd bij een montagepunt naar keuze. Wil je hier meer over weten, bel dan even met de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.